Coordonator transport maritim, LCL – RFQ (Request for Quote)

Status: Full-time

Obiectivele postului

Asigurarea desfasurarii optime a transporturilor, pentru a furniza servicii de cea mai buna calitate clientilor companiei si obtinerea unui profit (marja) lunar, conform indicatorilor stabiliti de comun acord

 

Responsabilitati

Raspunde cu acuratete si cu promptitudine oricarei cereri verbale sau scrise, din partea clientilor sau partenerilor IB Cargo, privind serviciile oferite de companie.

Colecteaza feedback relevant pentru toate cotatiile transmise si ajusteaza corespunzator modalitatea de ofertare la urmatoarele cereri, pentru a dezvolta colaborarea cu clientul.

Construieste si mentine relatii bune de lucru cu clientii, furnizorii (linii maritime, agenti) si partenerii interni din celelalte departamente.

Comunica informatii relevante despre clienti colegilor / managerului sau direct reprezentantului de vanzari pentru a intelege mai bine nevoile clientului; identifica si transmite potentiale lead-uri clienti noi catre reprezentantul de vanzari

Se implica activ in dezvoltarea si intretinerea relatiilor cu agentii si partenerii logistici (agenti, linii maritime, depozitari, etc); cauta permanent imbunatatirea solutiilor curente pentru a satisface nevoile clientilor si pentru cresterea profitabilitatii.

Negociaza conditiile de livrare, termenele de plata, modalitatea de plata, in limitele stabilite de politicile comerciale ale companiei.

Asigura permanent fluxuri de comunicare cu clientul / agentul pentru a asigura preluarea si incarcarea marfurilor, conform promisiunilor transmise catre beneficiarul serviciilor.

 

Cerinte

Dinamic/a, optimist/a, proactiv/a, prompt/a, spontan/a, adaptabil/a, responsabil/a

Excelente abilitati de comunicare si relationare parteneri de business

Excelente abilitati organizatorice si de prioritizare sarcini

Rezistenta la efectuarea de sarcini repetitive si deschidere fata de sarcini noi

Buna cunoasterea a pachetului MS Office, in special Excel

Cunoasterea limbii engleze la nivel fluent

 

Experienta obligatorie

+ 2 ani experienta in gestionarea transporturilor maritime

+ 1 an experienta in relationare clienti

Why do you think you would be a good fit for this role?
reCAPTCHA is required.
Close Menu
Why do you think you would be a good fit for this role?
reCAPTCHA is required.

Feedback

reCAPTCHA is required.

Feedback

reCAPTCHA is required.