Maersk se asociaza cu IB Cargo SRL

IKEA Supply AG

„In ultimii 12 ani, am crescut in industria de freight forwarding prin adaugarea si dezvoltarea continua de noi servicii, astfel incat sa putem livra clientilor nostri nu doar transport, ci solutii complete care sa-i ajute sa creasca si sa se optimizeze. Prin urmare, intrarea pe piata de depozitare este o dezvoltare naturala pentru IB Cargo, completand astfel gama de servicii pe care le oferim clientilor. Credem cu tarie in imbunatatirea continua si aplicam aceste principii si in acest proiect ”, a declarat Catalin Putineanu, Fondator si Managing Partner al IB Cargo.

Noul depozit va detine certificarea BREEAM, principala metoda internationala de evaluare a durabilitatii pentru proiecte, infrastructura si cladiri. Va face parte din CTPark Bucuresti Vest, cunoscut sub numele de poarta de acces vestica a orasului, situat convenabil aproape de autostrada A1, coridorul principal est-vest al tarii si la doar 10 km de soseaua de centura a Bucurestiului.

„Suntem foarte mandri de acest proiect care ne va permite sa oferim solutii logistice complete si personalizate pentru IKEA Supply AG”, spune Sedef Ayhan, Managing Director Eastern Mediterranean la Maersk. „Acest lucru este in concordanta cu strategia noastra de a oferi solutii logistice integrate si venim cu experienta din proiecte similare pentru IKEA Supply AG in alte tari.”

IB Cargo SRL (www.ibcargo.com) este o companie care activeaza de peste 12 ani pe piata serviciilor de transport marfuri – freight forwarding si ofera solutii complete si personalizate peste tot in lume: transport rutier domestic si international, maritim grupaj si container complet, aerian, feroviar din Asia, time critical, formalitati vamale de import/export, asigurare, consolidare achizitii de la furnizori multipli.

IB Cargo are 97 de angajati in cele 3 birouri din: Bucuresti, Agigea-Constanta si Cluj-Napoca. Compania fondata in 2008 de antreprenorul roman Catalin Putineanu, care este in continuare actionar majoritar si Managing Partner, a incheiat 2020 cu peste 38 MIL EUR cifra de afaceri.